TAS (Tilburg)

Clubcontacten

Contactpersoon:
Jan van Loon
Adres
Tilburg
COM_CONTACT_EMAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel
06 - 202 509 40

Clubprofiel

Clubprofiel

logo_tas

TAS is een, sinds 1973, bestaande film/video club uit Tilburg en omstreken die allemaal dezelfde fascinerende hobby beoefenen, n.l. het vervaardigen van video films. De films worden of individueel of in groepsverband gemaakt…

De afzonderlijke producties worden binnen de club op een groot scherm geprojecteerd en door de ervaren leden voorzien van opmerkingen en advies zodat de films eventueel verbeterd kunnen worden. Men kan deelnemen aan cursussen welke in club- en/of regionaal verband gegeven worden.

Gedurende het filmseizoen, dat loopt van September tot en met Juni, zijn er buiten onze reguliere clubavonden, die iedere 2 weken plaats vinden op donderdagavond vanaf 8 uur ‘s avonds, nog andere activiteiten, zoals het deelnemen aan filmfestivals, het samen produceren van diverse reportages, het maken van korte speelfilms en de jaarlijkse uitgaansdag (waarbij meestal ook het filmen centraal staat) etc.

Hoe gaat het in zijn werk?

Montage gebeurt tegenwoordig achter de computer. Bijna iedereen heeft een moderne PC waar meestal een eenvoudig montage programma op aanwezig is.

Monteren is niet meer, dan het slim aan elkaar plakken van verschillende fragmenten. Zo bepaalt u wat u wilt laten zien. Voor wie meer wil dan alleen dat, zijn er goede programma’s te koop die voor een redelijke prijs een ongekend aantal mogelijkheden bieden. Diverse effecten, beeldovergangen en geluidstoepassingen zijn aanwezig.

Binnen TAS wordt met verschillende systemen gewerkt. Daardoor kunnen veel vragen door onze leden worden beantwoord. Praten over film is leuk, zelf films maken is nog leuker. Die mogelijkheid heeft U bij TAS.

Wat weerhoudt u er van om lid te worden?

Alvorens te beslissen, mag U natuurlijk éérst een of meer avondjes (vrijblijvend) "proefdraaien", waarin u dan ook kennis kunt maken met onze leden die u op filmisch gebied wellicht zeer bruikbare tips kunnen geven.

De contributie bedraagt 60 euro per jaar.
En ook partners zijn altijd welkom op onze clubavonden/activiteiten.

De reguliere club avonden vinden plaats in KBO gebouw, Kreverplein 27 Tilburg Noord

KBO gebouw, Kreverplein 27 Tilburg Noord