wo22012020

Back U bevindt zich hier: Start > Aangesloten clubs > Videoclub Best

Videoclub Best

VIDEOCLUB BEST

Clubcontacten

Selecteer een contactpersoon::

Contactpersoon

Frans Huijbers

Adres:
Best
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:
040 - 262 1207

Overige gegevens

Overige gegevens:

logo_vcbest

Videoclub Best is een vereniging met ongeveer 30 enthousiaste leden en is opgericht in 1990 in Best. De leden wisselen onderling hun kennis uit over videofilmen, films monteren en ondersteunen elkaar bij filmprojecten. De clubavonden houden wij 1 x per 14 dagen in de Kadans, St. Jozefstraat 1, Best.

Op deze clubavonden worden diverse onderwerpen m.b.t. onze hobby besproken en vertonen en bespreken we onze zelf gemaakte films.

Er worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd om sommige aspecten van onze hobby te belichten, waardoor de videofilmer haar of zijn hobby nog beter kan uitoefenen. Behalve over beeld, geluid of belichting kan dit ook over bv. diverse montageprogramma’s gaan die er op de computer worden gebruikt. Het maken van groepsfilms of speelfilms stimuleert de leden om samen te werken en met alle facetten van het filmen kennis te maken (beeld, geluid, belichting, enz.) Videoclub Best is aangesloten bij NB’80, het overkoepelende orgaan van videoclubs in Noord-Brabant. Dit heeft als voordeel dat er regelmatig van hun faciliteiten en kennis gebruik wordt gemaakt en wij ons voordeel daarmee doen. Hierdoor is er een goede samenwerking met andere videoclubs in Noord-Brabant ontstaan en gaan wij regelmatig bij elkaar op bezoek om ervaring en kennis uit te wisselen.